Ronda Sud, 3, 17600 Figueres (Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer i Balaguer), tel. 972 51 21 24 • Fax 972 51 22 61 • [email protected]

Final de curs i avaluació. Alumnat de A1, A2 i B2.1

24/04/2020

COMUNICAT PER A L’ALUMNAT I LES SEVES FAMÍLIES

APRENENTATGE I AVALUACIÓ A L’EOI FIGUERES 

A1, A2 i B2.1

Tot l’equip de l’EOI de Figueres desitja bona salut a l’alumnat i les seves famílies. Per les circumstàncies que vivim, hem hagut d’adaptar el nostre ensenyament, però creiem que és més necessari que mai esforçar-nos per a obrir oportunitats i finestres al mon gràcies a l’aprenentatge dels idiomes. És per això que seguirem el nostre ensenyament amb les següents orientacions: 

–   Les classes del tercer trimestre comencen dimarts 14 d’abril i s’acaben dijous 11 de juny.  

–    Tot el professorat es posarà en contacte amb el seu alumnat per poder fer tutories individualitzades i així  dissenyar un itinerari propi en funció de les seves circumstàncies durant aquest període facilitant l’avaluació continuada.

–  Les proves per a l’alumnat que no hagi seguit l’avaluació continuada (NACs) es realitzaran telemàticament la setmana del 15 al 18 de juny. L’alumnat interessat ha de contactar amb el seu professorat durant el mes d’abril.

L’ensenyament seguirà les pautes següents:

–   Les programacions del curs s’adaptaran, afegint-hi tasques d’avaluació de caire competencial si és necessari.

–   El treball conjunt del grup classe inclourà activitats individuals que l’alumnat realitzarà pel seu compte i altres trobades del grup-classe o petits grups amb la participació del professorat.

–   Tot el professorat i la Direcció del centre estan a la disposició de l’alumnat i les seves famílies per resoldre els seus dubtes i, tots plegats, continuar avançant en l’aprenentatge malgrat la situació i els canvis que aquesta comporta.

La direcció de l’EOI de Figueres, 24 d’abril de 2020.

Horari atenció públic

Dilluns-dijous: 14h-20h, Divendres: 9h-14h

Informació d'intères